Imatran Juva Oy

Rakennesuunnittelua vuodesta 1977
ilmakuva_koskenparras

Imatran Juva Oy on imatralainen rakennusteknistä suunnittelua ja konsultointia suorittava insinööritoimisto. Aloitimme toimintamme Imatralla Juva-konsernin aluetoimistona vuonna 1977. Imatran Juva Oy on perustettu vuonna 1992, josta lähtien olemme toimineet itsenäisenä yrityksenä.

Imatran Juva Oy on Suunnittelu- ja Konsulttitoimistojen Liitto SKOL ry:n jäsen.

Yrityksen toimialat

rakennesuunnittelu_deltapalkki

Päätoimialanamme on teollisuuskohteiden ja talonrakennushankkeiden rakennesuunnittelu. Teemme rakennesuunnittelua sekä uudisrakentamisen että korjausrakentamisen projekteihin. Rakennesuunnittelun lisäksi palveluihimme kuuluvat myös rakennuttaminen, työmaavalvonta, kustannusarviot, kuntokartoitukset ja muut rakennusalan konsultointitehtävät.

Käytössämme on nykyaikaiset ATK-laitteet ja ohjelmistot teknistä laskentaa ja mallinnusta varten.  Käytämme suunnittelussa apuna tietomallintamista hankkeen ja asiakkaan tarpeiden mukaan.

Palvelumme >>

Suunnittelukohteet

elementtiasennus

Toimeksiantajiamme ovat olleet julkiset rakennuttajat, rakennusliikkeet, elementtitehtaat, kaupparyhmät ja teollisuuslaitokset

Suunnittelukohteemme ovat olleet pääosin Etelä-Karjalan ja Etelä-Savon alueella. Asuintalojen rakenne- ja elementtisuunnittelua olemme tehneet myös pääkaupunkiseudulle.

Referenssit >>